lördag 29 december 2007

resan till amerika

flygresan var så att säga intressant. vi började med att fylla i en lapp om var vi skulle bo i usa på landvetter. sen gick vi till sånt där ställe där dom kollar bagaget, och där fick vi ta av oss lite kläder, ta ut datorerna ur packningen osvosv. efter lite chips till frukost (hallå, skaffa riktig mat på flygplatsen någon, omg) så fick vi flyga till münchen.

på planet fylla i en lapp med var vi skulle bo i usa. väl där fick vi först åka runt och spana, sen kom vi till en passkontroll där vi fick prata med nån kille. sen fick vi åka lite till (roliga rullband) och sen berätta för någon med en dator och fina kläder var vi skulle bo i usa och visa vårt pass. efter det, koll i våra väskor och av med bälten osv osv.

sen åkte vi med det långa flyget på den långa resan. där hade dom ungefär dom filmerna vi hade förutsätt (rattaouilli bla) och resebolaget hade glömt att boka den vegetariska maten till oss. på flyget fick vi två lappar där vi skulle skriva var vi skulle bo i usa. sen kom vi fram eller nåt. jag berättar den spännande fortsättningen senare, för nu måste jag kissa.
/Jonas

Inga kommentarer: